KORFBALPAAL

Ben je op zoek naar een kwalitatieve korfbalpaal? Bij Frunt Tuinplezier ben je aan het juiste adres voor een korfbalpaal en overige buitenspeelartikelen. Bezoek nu onze webshop om onze producten te bekijken en te bestellen.

Thuis oefenen
De aluminium korfbalpaal is makkelijk te verstellen op alle wedstrijdhoogten en is dus ideaal om thuis te kunnen oefenen op je schot. De korfbalpaal is tevens makkelijk te vervoeren in een personenauto. Omdat de buitenste paal van aluminium gemaakt is is de korfbalpaal lichtgewicht en roest deze ook niet. Ook de overige onderdelen zijn thermisch verzonken en van een uitstekende kwaliteit. De voetplaat is bovendien voorzien van een stevige pin, zodat de paal stevig kan blijven staan. Op alle onderdelen van de korfbalpaal zit een garantie van 3 jaar.

Ruim assortiment
Op onze website vindt je ons ruime assortiment aan allerlei buitenspeelartikelen. Naast korfbalpalen hebben we in ons assortiment bijvoorbeeld ook trampolines, voetbaldoelen en springkussens.

Wil je meer informatie of heb je een vraag over onze artikelen neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur een mail naar info@frunttuinplezier.nl Ook kun je ons bellen op 06 1826 8985.> Korfbal


> Welpen Korfbal


> Voetbal


> Springkussens!


> Trampolines en accessoires


> Trampoline randkussens


> Zwembaden en Spa's


> Basketbal


> Overige artikelen


> Antivandaal korfbalpaal


> Speelhuisjes
> Promotiecode toevoegen

contact | KORFBALPAAL | SPRINGKUSSEN KOPEN | sitemap